Acasă ACTUALITATE Ruptura in PSD! Vasile Dincu il avertizeaza pe Dragnea: Il pandeste un...

Ruptura in PSD! Vasile Dincu il avertizeaza pe Dragnea: Il pandeste un MARE PERICOL – betia PUTERII!

2736

In conditii tensiunii din strada, care afecteaza grav credibilitatea PSD, tot mai multe voci din partid se ridica impotriva liderului Liviu Dragnea. Fostul vicepremier Vasile Dîncu a declarat că cel mai mare duşman al lui Liviu Dragnea ar fi „beţia puterii“, în condiţiile în care PSD a câştigat cu un scor detaşat alegerile parlamentare.

„Duşmanul cel mai important – şi mi-aş dori să reuşească să treacă peste asta -, să nu îl cuprindă beţia puterii. În momentul în care ai reuşit asemenea victorie, după ce ai fost singur împotriva tuturor te poate lua beţia puterii şi să îţi pierzi capul”, a declarat fostul viceprim-ministru la Realitatea Tv.

Pe de altă parte, Dîncu a avertizat că dacă Dragnea va depăşi acest pericol, urmează altele peste care ar putea trece mai uşor, după cum a mai spus fostul vicepremier.

„Să se elibereze de tensiunea negativă din aceşti ani în care s-a luptat pentru libertatea lui şi pentru partid. Dacă va reuşi să redevină senin şi să poată să renunţe la războiul total, să îl păstreze pentru instituţii, pentru modernizarea României, dar să se elibereze de zgura emotională care se naşte în mod normal în aceste situaţii… Mai există un pericol. Cred că îl poate depăşi şi mai simplu. E legat de descoperirea fazelor următoare ale proiectului. De foarte multe ori în România toată energia se duce în prima fază a proiectului”, a mai spus Dîncu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos