Acasă Stirea zilei S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Rammstein

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Rammstein

39

Pe 1 noiembrie, de la ora 10.00, se pun in vanzare biletele la unul dintre cele mai asteptate show-uri ale anului viitor. Rammstein se intoarce in Romania in data de 29 iulie 2013, in cadrul Rock The City, festivalul care aduna laolalta cele mai mari nume ale rock-ului mondial.

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc in 27 si 28 iulie, la Romexpo, Bucuresti.

Catalogata ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atentia chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa in diverse proiecte), Rammstein atrage atat prin forma, cat si prin continut. In afara de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzita mereu surprinzatoare, mastile cu diferite conotatii, plecarile prin multime si atmosfera incredibila, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupa, facandu-l, practic, parte in spectacol.

Inainte de a anunta line up-ul complet, organizatorii vin cu o surpriza pentru fanii Rammstein: primele 2000 de bilete au reducere de 20%.   Biletele se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos