26.8 C
București
sâmbătă, iulie 6, 2024
AcasăStirea zileiVasluiSatul de NESIMTITII din satul lui, un primar din Vaslui le trimite...

Satul de NESIMTITII din satul lui, un primar din Vaslui le trimite localnicilor gunoiul aruncat aiurea inapoi acasa!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Un primar din judetul Vaslui le trimite recomandate prin posta pungile cu gunoaie celor care le arunca la voia intamplarii pe campurile din comuna. De multe ori, oamenii sunt luati prin surprindere si, intr-o prima faza, cred ca sunt ajutoare de la Uniunea Europeana si se lauda vecinilor cu acest lucru, scrie news.ro.

Locuitorii comunei vasluiene Hoceni isi primesc recomandate prin posta pungile cu gunoaie pe care le arunca la voia intamplarii pe terenurile virane din afara localitatilor. Surpriza neplacuta in acest sens este facuta de catre autoritatile locale care, in urma gasirii unor indicii chiar in punga de gunoi, precum facturi la electricitate sau chitante pentru plata impozitelor, le expediaza prin Posta la adresele proprietarilor.

 ”In momentul in care sunt gasite astfel de pungi, este imposibil sa nu gasim o chitanta sau factura pe numele proprietarului. De regula, nu este vorba de gunoi menajer, ci de alte deseuri, insa nu consideram normal ceea de fac. De aceea, le trimitem prin posta aceste pungi, iar oamenii se lauda catre vecini, inainte de a le desface, ca au primit ajutoare de la Uniunea Europeana. Este o metoda foarte eficienta prin care localnicii renunta, usor-usor, la astfel de practici nu tocmai corecte”, a declarat, joi, pentru News.ro primarul comunei Hoceni, Vasile Tabara.

Toate cheltuielile cu expedierea coletelor cu gunoaie prin posta sunt suportate de catre Primaria Hoceni.

Ultimele stiri