Acasă Vaslui Lectie de smerenie la Vaslui: Episcopul Husilor primit de tarani cu covoare...

Lectie de smerenie la Vaslui: Episcopul Husilor primit de tarani cu covoare intinse pe pamant, sa nu se murdareasca pe pantofi! A coborat dintr-un bolid de lux!

Scene ciudate s-au petrecut în localitatea vasluiană Todireşti. Episcopului Huşilor a fost chemat pentru sfințirea unui teren pe care urmează să se construiască o biserică. Odată ajuns acolo, după ce a coborât din bolidul său de lux, preotului i s-au întins covoare pe drum şi pe terenul unde a avut loc ceremonia religioasă, pentru a nu se murdări pe pantofi.

Pentru că în ultima săptămână a plouat, Parohia Todireşti a solicitat enoriașilor să contribuie pentru asigurarea confortului înaltei feţi bisericeşti, iar aceștia s-au conformat supuși, informează Adevărul.

Sătenii au achiziţionat covoare şi zeci de metri de traversă pe care le-au întins de la şosea pe drumul de pământ şi pe terenul unde avea loc ceremonia religioasă.

 

În timp ce enoriaşii îl aşteptau smeriţi, Preasfinţitul Corneliu şi-a facut apariţia într-un SUV marca Volkswagen, cu şofer personal şi un aghiotant în sutană, care a avut grijă să-i deschidă uşa şi să-i ţină la distanţă pe enoriaşii dornici să-i atingă straiele sfinte.

Foto: Adevărul

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSalarii pe DATORIE! Guvernul Grindeanu imprumuta luna aceasta peste 900 de milioane de euro pentru a putea acoperi promisiunile electorale!
Articolul următorRomania a ajuns sa fie guvernata de DOI REPETENTI cu GRAVE probleme in justitie! Si noi visam sa ne fie bine…