38.2 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăMondenScandal intre fostii membri ai trupei Phoenix

Scandal intre fostii membri ai trupei Phoenix

in:

Stiri pe acelasi subiect

phoenix_01_d993a05cf7Componentii trupei Phoenix se afla in mijlocul unui scandal imens si isi arunca acuze greu de imaginat unul celuilalt.

Saptamana trecuta au fost dezvaluite faptele unui conflict foarte puternic intre Nicu Covaci, Mircea Baniciu si Ovidiu Lipan Tandarica, dupa ce Nicu Covaci a declarat ca noua lui carte despre Phoenix, ce va aparea anul acesta si va contine dezvaluiri deloc placute la adresa fostilor colegi, va darama legenda formatiei.

Totodata, Covaci le interzicea acestora prin notificare publica sa-i mai cante piesele. In replica, atat Mircea Baniciu, cat si Ovidiu Lipan Tandarica l-au acuzat pe liderul Phoenix ca nu le-a platit nici un leu cuvenit din vanzarea celor patru albume „Phoenix” aparute dupa 1989.

Acum, Nicu Covaci face dezvaluiri noi care cu sigurnata nu sunt pe placul lui Tandarica si Baniciu.

„Ceea ce spun ei sunt minciuni! Si-au primit drepturile de la UCMR si CREDIDAM, exista hartii in acest sens. Eu nu mi-am primit toti banii. Problema mea e ca am fost mereu un ghimpe atat in ochii comunistilor, cat si in cei ai capitalistilor. De comunisti, cand nu s-a mai putut, am plecat. Acum am probleme cu capitalistii. Dar ei, pentru ca sunt lasi, s-au aliat cu cei care sunt smecheri in acest moment si ii pot sustine”, a spus Covaci, potrivit Ring.

„Nici unul dintre ei nu a fost dat afara din formatie, ci au disparut din cauza suselor. Unde ati mai pomenit ca membrii unei trupe cu o istorie de 50 de ani in spate sa cante pe la nunti, botezuri si inmormantari?!. E adevarat ca e greu si ca din Phoenix nu se poate trai, dar eu m-am zbatut intreaga viata sa-i invat pe toti ca, oricat ar fi de greu, trebuie sa-ti pastrezi coloana vertebrala”, a continuat el.

Ultimele stiri