Acasă Monden SCANDAL URIAS la Vocea Romaniei dupa finala de aseara! La televizor nu...

SCANDAL URIAS la Vocea Romaniei dupa finala de aseara! La televizor nu s-a vazut asta!

E iar scandal al PRO TV după finala de la celebra emisiune ”Vocea României”! Ca de fiecare dată, și anul acesta s-a lăcat cu critici intense după aflarea câștigătorului.

Teodora Buciu este ”Vocea României”, o puștoaică de 17 ani, a pus mâna pe marele premiu, de 100.000 de euro. Gurile rele spun că Teodora nu ar fi meritat să câștige concursul. Tudor Chirilă e antrenorul din echipa căruia a făcut partea Teodora Buciu. Și anul trecut, tot Chirilă a câștigat concursul, cu un elev al său, după ce în primul său an a câștigat tot el trofeul. Așadar, e a treia oară când pune mâna pe Vocea României.

Ioana Ignat, din echipa Moga, a ieșit pe locul patru. Pe trei a fost Robert Botezan, din echipa Tudor. Patru concurenți s-au calificat în finala show-ului de la Pro TV, avându-i antrenori pe Smiley, Marius Moga și pe Tudor. Este vorba despre Alexandru Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu din echipa Tudor, conform paginademedia.ro. Ca și anul trecut, Loredana nu a ajuns cu niciun concurent în finala Vocea României.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – Viralul zilei: 12 frati intra pe scena si toata sala AMUTESTE de uimire!
Articolul următorLectie de OMENIE! Papa Francisc a invitat la masa doi romani amarati, fara adapost!