33.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăStirea zileiSe destrama echipa de vis de la Oltchim?

Se destrama echipa de vis de la Oltchim?

in:

Stiri pe acelasi subiect

O romanca este noua senzatie a handbalului mondial!

Într-un moment în care handbalul românesc este pe valul...

O româncă a fost aleasă CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE DE HANDBAL din lume!

Cristina Neagu a fost aleasă ce mai bună jucătoare...

Felicitari fetelor noastre! CSM Bucuresti a castigat Liga Campionilor la handbal!

CSM București a câștigat Liga Campionilor în fața lui...

oltchim_bibabum_ro_Echipa de vis construita la Oltchim Ramnicu Valcea si care are ca obiectiv castigarea Ligii Campionilor s-ar putea destrama la finalul acestui sezon.

Sefii gruparii valcene, sprijiniti de autoritatile locale si de o multime de firme private, au investit enorm in ultimul an avand un unic scop – aducerea trofeului Champions League in Romania.

Din pacate, Oltchimul se chinuie teribil in competitie si are sanse mici sa „prinda” chiar si semifinala, astfel ca proiectul inceput in urma cu un an s-ar putea termina in vara.

Ziarul National scrie ca antrenorul Jakob Vestergaard, staff-ul sau si nu mai putin de 11 jucatoare sunt gata sa plece de la Valcea la finalul acestui sezon.

Sponsorii care au venit la echipa in vara si-au conditionat sprijinul de o mare performanta europeana, in speta castigarea Ligii, iar daca performanta nu va veni, ei isi vor retrage sprijinul.

Fara bani, echipa valceana nu isi va mai putea plati vedetele, care vor parasi astfel Romania.

Sursa citata anunta ca bugetul Oltchimului pentru campionatul in curs este de 5 milioane de euro, 3 milioane reprezentand numai salariile jucatoarelor si antrenorilor.

Ultimele stiri