Acasă Stirea zilei Se destrama echipa de vis de la Oltchim?

Se destrama echipa de vis de la Oltchim?

32

oltchim_bibabum_ro_Echipa de vis construita la Oltchim Ramnicu Valcea si care are ca obiectiv castigarea Ligii Campionilor s-ar putea destrama la finalul acestui sezon.

Sefii gruparii valcene, sprijiniti de autoritatile locale si de o multime de firme private, au investit enorm in ultimul an avand un unic scop – aducerea trofeului Champions League in Romania.

Din pacate, Oltchimul se chinuie teribil in competitie si are sanse mici sa „prinda” chiar si semifinala, astfel ca proiectul inceput in urma cu un an s-ar putea termina in vara.

Ziarul National scrie ca antrenorul Jakob Vestergaard, staff-ul sau si nu mai putin de 11 jucatoare sunt gata sa plece de la Valcea la finalul acestui sezon.

Sponsorii care au venit la echipa in vara si-au conditionat sprijinul de o mare performanta europeana, in speta castigarea Ligii, iar daca performanta nu va veni, ei isi vor retrage sprijinul.

Fara bani, echipa valceana nu isi va mai putea plati vedetele, care vor parasi astfel Romania.

Sursa citata anunta ca bugetul Oltchimului pentru campionatul in curs este de 5 milioane de euro, 3 milioane reprezentand numai salariile jucatoarelor si antrenorilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos