Acasă Social Sile Camataru, ridicat de politisti! Este acuzat de plasarea a zeci de...

Sile Camataru, ridicat de politisti! Este acuzat de plasarea a zeci de prostituate in hoteluri de lux!

45

Vasile Balint sau Sile Camataru, a fost ridicat in aceasta dimineata de politistii bucuresteni. El este cercetat intr-un dosar de proxenetism, in care este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in hoteluri de lux din Capitala.

sile-camataru

In acest dosar, realizat cu probe furnizate cu ajutorul ofiterilor din Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI), sunt implicate aproximativ 100 de persoane.

In perioada martie – noiembrie, oamenii lui Sile Camataru ar fi adus prostituate la hoteluri, dar si in zona cazinourilor, pentru a atrage jucatori. Grupul era implicat si in fapte de camatarie in cazinouri.

Sile Camataru era monitorizat de aproximativ o jumatate de an, dupa ce ofiteii DIPI au obtinut o informatie cu privire la faptul ca acesta, impreuna cu 50 de complici, controla aproximativ 40 de prostituate, care erau plasate la hotelurile de lux Marriott si Howard Johnson din Capitala.

O parte dintre aceste fete aveau camere inchiriate permanent si figurau in cataloage de prezentare, ce erau prezentate de angajati ai hotelurilor clientilor care se aratau interesati de serviciile unei prostituate.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos