ACTUALITATE

VIDEO SOCANT! Unul dintre cei mai celebri politicieni britanici FILMAT cand priza COCAINA alaturi de DOUA PROSTITUATE!

Dezvaluiri socante in Marea Britanie despre viata personala a unui mare lord britanic, publica The Sun, citat de Hotnews.ro.

Vicepresedintele Camerei Lorzilor din Marea Britanie a demisionat din functie si ar putea deveni primul lord exclus din parlament dupa ce tabloidul The Sun a difuzat, duminica si luni, fotografii si o inregistrare video in care acesta apare prizand cocaina in compania a doua prostituate, scrie AFP.

Lordul scotian John Sewel, un barbat casatorit in varsta de 69 de ani, fost subsecretar de stat pentru Scotia in guvernul lui Tony Blair, apare intr-o inregistrare video publicata duminica de The Sun in compania a doua prostituate.

Acesta poate fi vazut cum prizeaza cocaina de pe pieptul uneia dintre femei cu ajutorul unei bancnote de 5 lire. Intr-o captura video este prezentat un cec de 200 de lire semnat de lord pentru una dintre prostituate.


Citeste si:

Cum ii sperie presa engleza pe britanici cu imigrantii romani

Uite cine ne facea tigani! Sute de politicieni, muzicieni si oameni de televiziune acuzati de pedofilie!


„Aceste dezvaluiri despre comportamentul Lordului Sewel sunt socante si inacceptabile. Lordul Sewel a demisionat in aceasta dimineata din postul sau de presedinte al comisiilor parlamentare”, titlul oficial care desemneaza rolul sau de vicepresedinte al camerei superioare a Parlamentului britanic, a declarat duminica, intr-un comunicat, presedintele camerei Lorzilor, baronesa Frances D’Souza.

„Aceste acuzatii grave vor fi transmise responsabilului pentru regulament al Camerei Lorzilor precum si politiei, pentru o ancheta de urgenta”, a adaugat aceasta.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP