Acasă Tutorialul Zilei Simplu si practic: cum sa scapi de parul de pisica de pe...

Simplu si practic: cum sa scapi de parul de pisica de pe covor!

447

Multa lume crede ca este imposibil sa ai un animal de companie in casa si sa nu lase par peste tot. Adevarul este ca lasa par, dar nu e foarte greu de curatat.

Părul de animale sau părul care îţi cade în mod natural de la stres, medicamente şi poluare se adună în unele ţesături şi se curăţă destul de greu când dai cu aspiratorul? Vezi cum să cureţi rapid părul de pe covoare şi mochetă, cu câteva trucuri şi soluţii DIY.

Cârpă umezită
O cârpă din bumbac, umezită bine şi frecată peste covorul sau mocheta pline de păr ar trebui să rezolve problema.
Indiferent dacă este vorba de păr de pisică, păr de câine sau păr lung de om, umezeala din cârpă va atrage toate firele buclucaşe, potrivit unica.ro.

Palme umezite
Dacă nu ai încredere în cârpe, poate ar trebui să încerci cu propriile mâini. Pune apă călduţă într-un lighean şi umezeşte bine palmele, înainte de a trece cu mâna peste suprafaţa covorului plin de păr. Repetă procedeul până ai curăţat tot părul, nu va dura foarte mult.


Citeste si:

Cele mai simple trucuri prin care poti scapa de mirosul de tigara!

Cele mai simple metode prin care poti scapa de praful din casa!


Arici

Dacă nu vrei să te murdăreşti pe mâini, poţi încerca cu o perie foarte deasă sau cu arici de la mercerie. Nu ai nevoie de o rolă pentru păr dacă ai cumpărat nişte arici şi îl foloseşti pe post de cârpă pe jos.

Mănuşi de cauciuc
Freacă între ele două mănuşi de cauciuc după ce le-ai tras peste palme. Acum electrizează încet toate firele de păr buclucaşe şi o să pară că faci magie curată.

Sursa: unica.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos