10 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăACTUALITATESingurul parlamentar care REFUZA pensia speciala: Imi e rusine!

Singurul parlamentar care REFUZA pensia speciala: Imi e rusine!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus a afirmat în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV că nu este de acord cu pensiile speciale pentru parlamentari. „Eu vă spun că dacă cumva mi se atribuie o asemenea pensie o să o refuz şi dacă se acordă la cerere nu voi face niciodată o asemenea cerere care să mă ruşineze”, a afirmat acesta. 

„Am să vă spun cum am judecat eu aceste pensii speciale. Când aveam 75 de ani, un funcţionar din minister m-a luminat şi mi-a spus: de ce nu cereţi să vi se impoziteze şi veniturile din Parlament? Atunci am cerut la caseria Parlamentului să mi se impoziteze venitul meu parlamentar. Acum beneficiez de o pensie de parlamentar, nu nesimţită, de 1300 de lei, rezultată din contribuţia pe care am plătit-o. Aceasta se adaugă la cea de avocat”, a spus Mircea Ionescu Quintus.

„Sunt impotriva pensiilor speciale pentru că nu am văzut pe nimeni să facă ce am făcut eu, să fie auto-impozitat. Dacă ai două, trei mandate de parlamentar, ajungi la o pensie mulţumitoare, până în 5000 de lei”, a continuat acesta.

„Aceste pensii sfidează un neam întreg, fiecare dintre noi putem să ne aducem contribuţia şi să ne gândim la ce se întâmplă cu ceilalţi”, a mai spus Mircea Ionescu Quintus, adăugând că este o nedelicatese să arunci în Guvern nişte hotărâri care nu au fost luat în considerare şi pe care trebuie să le indeplinească.


Citeste si:

Andrei Plesu: Parlamentarii nostri vorbesc o limba de care ROSESTI! Nu poti sa fii patriot daca nu-ti IUBESTI limba!

ANUNT de ultima ora: Parlamentarii tocmai SI-AU MARIT SINGURI pensiile!


„Nu se poate, toată această problemă arată lipsa de seriozitate, precum şi îndreptăţirea oamenilor să iasă în stradă din cauza parlamentarilor care s-au îndepărtat complet de interesul public şi de ceea ce îşi doresc cetăţenii”, a precizat preşedintele de onoare al PNL.

Legat de fuziunea PNL-PDL, Mircea Ionescu Quintus a spus că el crede în această transformare, în această întărire şi împrospătare a PNL. De asemenea, acesta a mai declarat că unificarea trebuie zorită. „Ar trebui să ne zorim şi să avem această unificare, cu un singur preşedinte şi aceleaşi conduceri unice în judeţe, înainte de alegerile din toamna anului viitor. Nu suntem încă reprezentanţi încă în conştiinţa cetăţenilor ca un sigur partid şi se mai găsesc persoane care încearcă să beneficieze de aceast lucru”, a încheiat Mircea Ionescu Quintus.

Ultimele stiri