11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATESituatie INCREDIBILA la TVR: directorul cere sa fie dat afara si nimeni...

Situatie INCREDIBILA la TVR: directorul cere sa fie dat afara si nimeni nu-l ia in seama!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Comisiile reunite pentru buget, finanţe şi bănci ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au dat, ieri, un aviz negativ contului de execuţie bugetară al Societăţii Române de Televiziune pe anul 2014, cu 20 de voturi „pentru” şi două „abţineri” (UDMR). Parlamentarii liberali au decis să nu participe la acest vot, acuzând PSD că vrea să execute conducerea instituției pentru că nu a acceptat imixtiunea politică.

Președintele director general al SRTV, Stelian Tănase, a declarat  în acest sens că se așteapta la acest deznodământ în condițiile în care PSD deține majoritatea parlamentară, iar Opoziția nu poate să facă faţă unui asemenea tăvălug. De asemenea, Tănase a precizat, la RFI, că nu își va da demisia din funcție ci va aștepta să fie dat afară de PSD.

Mandatul mediu al unui director şi şi al consiliu de administraţie este cam de un an şi jumătate. Anul-jumate s-a făcut, e momentul să se schimbe. În situaţia în care în Parlament PSD-ul domină copios, defilează ‘en fanfare’ cu tot ce propune – aritmetic vorbind, opoziţia este slabă, nu poate să facă faţă unui asemenea tăvălug şi pentru că, îmi spunea cineva de la vârful PSD, că începe campania şi încep să se organizeze, preluarea Televiziunii de către PSD este absolut obligatorie, aşa că nu este nicio surpriză. Este ca în „Cronica unei morţi anunţate”, ‘cronica unei destituiri anunţate’. Nu este ceva nou şi o tratăm aşa cum se cuvine, cu relativismul bucureştean ştiut. Deci eu vreau să fiu dat afară de către PSD. Este o glorie. Ies cu steagul sus, nu? Deci asta mi se pare foarte bine şi face parte din portretul meu de intelectual, de om care de 25 de ani duc nişte campanii, nişte bătălii – am fost implicat în foarte multe episoade din istoria contemporană a României -, aşa că face parte din asta. Se potriveşte cu CV-ul meu foarte bine, să fiu dat afară de PSD”, a precizat Stelian Tănase.

Sursa: stiripesurse.ro

Ultimele stiri