Acasă ACTUALITATE Iohannis dupa ce SOTIA LUI a fost propusa la sefia Institutului Cantacuzino:...

Iohannis dupa ce SOTIA LUI a fost propusa la sefia Institutului Cantacuzino: Institutia nu o sa dispara!

Seful statului da asigurari ca o sa aiba grija astfel incat Institutul Cantacuzino sa nu dispara.

„Nu am venit mai devreme pentru că am vrut să văd dacă se rezolvă problema. Am văzut că nu se clarifică lucrurile și atunci am vrut să vin personal să discut cu conducerea, să găsim soluții. Este inadmisibil sau exclus să dispară institutul”, le-a spus Iohannis angajaților Institutului Cantacuzino, cu ocazia vizitei pe care o face la instituție.

El a arătat că este o mare problemă dacă specialiștii pleacă și le-a transmis să aibă „un pic de speranță și optimism”.

Angajații institutului s-au plâns că nu și-au primit salariile și i-au transmis șefului statului că acesta îi determină să nu își piardă speranța.

Președintele Klaus Iohannis vizitează, miercuri, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie „Cantacuzino”.

Institutul Cantacuzino, unde lucrează 486 de persoane, a trecut din toamna anului trecut de la Ministerul Sănătății în coordonarea Ministerului Educației, scrie AGERPRES.

Situația institutului este critică, ținând cont de faptul că are datorii de aproximativ 5 milioane de euro, conturile blocate de Agenția Națională de Administrare Fiscală, se confruntă cu sistarea producției de vaccinuri și cu angajați care nu își primesc salariile la timp.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSituatie INCREDIBILA la TVR: directorul cere sa fie dat afara si nimeni nu-l ia in seama!
Articolul următorVIDEO – Sa vezi si sa nu crezi! Locuitorii unei comune sunt TERORIZATI de melci MUTANTI!