Acasă International Snowden si-a semnat SENTINTA: Vor sa ma ucida! Vezi despre cine e...

Snowden si-a semnat SENTINTA: Vor sa ma ucida! Vezi despre cine e vorba!

41

Edward Snowden este convins ca Guvernul american vrea sa il ucida, acesta fiind implicat direct in scandalul cu privire la interceptarile efectuate de catre Agentia Nationala americana de Securitate (NSA).

„Acesti oameni, si este vorba despre functionari guvernamentali, au spus ca le-ar placea sa-mi traga un glont in cap sau sa ma otraveasca la iesirea de la supermarcket, ori sa ma vada mort sub dus”, a declarat Snowden, potrivit traducerii in germana a acestor declaratii, furnizata de catre postul public german ARD intr-un comunicat.

Pentru a-si justifica temerile, Snowden se sprijina pe un articol postat saptamana trecuta pe site-ul BuzzFeed, intitulat „Spioni americani ii vor moartea lui Edward Snowden”.

Articolul cita un oficial de la Pentagon, sub protectia anonimatului, afirmand „mi-ar placea sa-i trag un glont in cap”.

„Intr-o lume in care nu ar exista restrictii pentru a ucide un american, m-as duce si l-as ucide eu-insumi”, adauga un analist de la NSA.

Avocatul rus al lui Snowden, Anatoli Kucerena, a declarat marti pentru televiziunea rusa ca fostul consultant NSA se teme pentru viata sa si ca este protejat de garzi de corp.

Sursa: mediafax.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos