SOCANT! Infometata de iubit, o romanca de 55 de ani cantareste doar 25 de kilograme!

1123

Cazul Lidiei Băcilă este de-a dreptul socant!  La 55 de ani, femeie din comuna doljeană Giurgiţa, a ajuns sa cantareasca doar 25 de kilograme, dupa ce a fost infometata chiar de iubitul ei.

Doljeanca a declarat cu lacrimi în ochi că din cauza bătăilor primite din partea concubinului şi a faptului că a fost înfometată a paralizat pe partea stângă. Lidia Băcilă a povestit că încercat să îşi părăsească iubitul, însă practic a fost ţinută prizonieră.

Am fost ţinută de un om fără suflet fără mâncare. În urma acestui chin am ajuns într-o stare jalnică. Am vrut să îmi trăiesc viaţa alături de un om, dar în final am făcut accident vascular şi am paralizat pe partea stângă. Am fost ţinută fără mâncare de concubin. Am nevoie de ajutor. Vreau să trăiesc“, a povestit femeia, conform Adevărul.ro.

Lidia Băcilă a ajuns la spital în stare gravă, iar în momentul de faţă cântăreşte 25 de kilograme, cât un copil de 7 ani. Femeia care susţine că a fost înfometată de concubin locuieşte în acest moment cu sora în comuna doljeană Giurgiţa. Trei persoane trăiesc dintr-o pensie de 600 de lei.

„Am vrut să plec de la cel care mi-a făcut cel mai mare rău în viaţă, dar nu am avut nici măcar un leu de autobuz. Eu trebuia să fac toată ziua curăţenie la animale şi să îi ascult ordinele. Nici măcar bani să pot să îmi cumpăr o pâine nu am avut. Am trăit trei luni de coşmar alături de el“, a mai povestit doljeanca.

Concubinul femeii neagă toate acuzaţiile. „Frigiderul meu era plin de carne. Nu este adevărat absolut nimic. Nu am înfometat-o eu. Nu îmi pare rău de ea“, a declarat bărbatul.