Acasă Stirea zilei Spune-mi ce sporturi preferi, ca sa-ti spun ce fel de om esti!

Spune-mi ce sporturi preferi, ca sa-ti spun ce fel de om esti!

Biciclistii sunt stabili emotional, persoanele carora le place sa alerge sunt extrovertite, iar cei care prefera plimbarile sunt cei mai putin materialisti, potrivit unui studiu realizat in perioada februarie – martie, in Marea Britanie, pe 2.000 de adulti, de catre British Heart Foundation si Mindlab.

alergare
„Se stie de mult timp ca exercitiile fizice sunt benefice nu doar pentru corp, ci si pentru psihicul fiecarei persoane. Rezultatele acestui studiu arata ca, indiferent de ce tip de persoana suntem, exista exercitii fizice potrivite pentru fiecare”, a declarat dr David Lewis, neuropsiholog si fondator al Mindlab, potrivit CNN.

Iata care sunt trasaturile de personalitate definitorii, in functie de sportul practicat:

Biciclistii sunt relaxati si calmi, stabili emotional si sunt cel mai putin predispusi la a suferi de depresie si a fi afectati de stres, dar sunt materialisti.

Persoanele carora le place sa alerge sunt extrovertite, iubesc sa fie in centrul atentiei, asculta muzica cu ritmuri alerte si vesela.

Inotatorii sunt cei mai buni amanti, se implica in actiuni caritabile, tind sa fie cei mai fericiti si obtin aceasta stare destul de usor si sunt foarte ordonati.

Persoanele carora le place sa mearga foarte mult prefera sa fie singure, le place propria companie, sunt empatice si se implica in actiuni caritabile, dar nu le place sa atraga atentia asupra lor si sunt cele mai putin materialiste persoane.

Practicantii de yoga sunt foarte agreabili si se pot pune cu usurinta in locul altcuiva, ceea ce le ofera un grad mare de empatie si intelegere a celorlalti. Aceste persoane sunt unele dintre cele mai putin materialiste.

Cei care merg regulat la sala de fitness sunt extrovertiti si stabili emotional, fiind cel mai putin expusi riscului de a suferi de schimbari bruste ale starii de spirit. Aceste persoane se indentifica drept unele dintr cele mai fericite si usor de multumit.

Sursa: Mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedent„Daca s-a facut penicilina din paine mucegaita, cu siguranta si din tine se poate face ceva” – Muhammad Ali
Articolul următor7 alimente care lupta impotriva bolii Alzheimer mai bine ca ORICE medicament!