Acasă Monden ”Starea tatei este buna!” Reactia FAMILIEI dupa ce Gabriel Cotabita a inceput...

”Starea tatei este buna!” Reactia FAMILIEI dupa ce Gabriel Cotabita a inceput sa RASPUNDA LA STIMULI

Fiica lui Gabriel Cotabita a postat luni un mesaj pe pagina personala de facebook in care vorbeste despre strea de sanatate a cantaretului, amintind ca acesta se simte din ce in ce mai bine si ca niciodata nu s-a pus problema deconectarii de la aparate.

Cotabiţă este evaluat în prezent pe scara GCS (Glasgow Coma Scale, de evaluare a stării de comă de la 3 – comă profundă – la 15) la 8 puncte, potrivit spitalului.

El beneficiază zilnic de şedinţă de fizio-kinetoterapie aşa cum se procedează în astfel de cazuri.

O echipă multidisciplinară reevaluează, în fiecare zi, stare de sănătate a pacientului.

Spitalul mai precizează că, începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi vor fi elaborate şi difuzate comunicate referitoare la starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă.

Fiicele lui Gabriel Cotabiţă arătau, într-un mesaj postat sâmbătă pe Facebook, că starea tatălui lor este bună şi că nu s-a pus niciun moment problema ca acesta să fie deconectat de la aparate, pentru că nu este cazul.

„Având în vedere ştirile fără verificări şi fără cercetare prealabilă care au apărut, vă informăm că nu s-a pus în niciun moment problema de deconectare, pentru că nu este cazul. Este ilegal în România să deconectezi un pacient de la aparate. Starea tatei este în continuare bună. Suntem alături de el permanent, atât noi, cât şi echipa Spitalului Floreasca. Rugăm insistent presa ca pe viitor, dacă nu pot respecta dorinţa de discreţie exprimată deja în mai multe rânduri, înainte de a publica orice alt fel de material, să verifice informaţiile medicale cu purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca”, se arată în mesajul postat pe Facebook de către Aela Cotabiţă.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, în 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Cotabiţă era singur în sală când i s-a făcut rău, el fiind găsit ulterior de un angajat al hotelului, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde este internat în continuare.

Sursa: mediafax.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentElena Udrea se apara NERVOS dupa dezvaluirile Adrianei Saftoiu! ”Eu n-am iesit de la barbatii altora!”
Articolul următorOficialii RUSI fac glume PROASTE: Tancurile noastre intra fara viza in Europa!