Unul dintre cei mai bogati romani a propus ca statul roman sa ia cate 50 de euro de la fiecare roman pentru a finanta centrele pentru imigranti.

Ion Tiriac spune ca Romania are resursele necesare pentru a-i primi pe imigranti si propune ca fiecare roman sa renunte la 50 de euro dinsalariu pentru refugiati.

„Acum incep sa vina. In orice caz, nu e o decizie a Bruxelles-ului, a doamnei Merkel, ci a romanilor. Avem unde, putem! Din aia 500 de euro salariu mediu, sa ne taiem 10% ca sa primim cinci sute, o mie, o suta de mii, care e primul val. In cartea mea, o sa vina un nou val de imigranti de zece ori mai mare”, a spus Ion Tiriac la Realitatea TV.

De asemenea, omul de afaceri a mentionat ca Romania trebuie sa fie preocupata sa-i aduca inapoi pe cetatenii din diaspora.

„Hai sa vedem cum ne rezolvam noi problema imigrantilor nostri. Hai sa vedem cum ii aducem inapoi. Pe toti mestesugarii buni care au plecat, toti oamenii care muncesc de le iese sange pe nas pentru 600-700 de euro. Sa vedem cum gasim 4 miliarde sa le dam locuri de munca”, a precizat Tiriac.


Citeste si:

Una dintre cele mai mari banci din Italia SE DISOCIAZA complet de numele lui Ion Tiriac!

Declaratiile lui Tiriac din L’Equipe cu care a SOCAT lumea tenisului!


Revenind la criza imigrantilor din Siria, Tiriac a sugerat ca americanii ar fi vinovati, deoarece „au deschis Irakul terorismului”, iar la fel s-ar fi intamplat si cu celelalte tari din zonele de conflict, noteaza ziare.com.

re2