Stiai SECRETUL? Albeste-ti dintii SANATOS, cu ulei de COCOS!

Stiai SECRETUL? Albeste-ti dintii SANATOS, cu ulei de COCOS!

Nu trebuie sa apelezi la solutii chimice pentru a avea dintii albi.

Uleiul de cocos este foarte benefic pentru corp si poate fi folosit si pentru albirea dintilor, datorita faptului ca este plin de substante care faciliteaza acest lucru.

 Uleiul de cocos contine cloruri grase, vitamine, minerale, acid lauric, lijoleic, oleirc si fenolic, susbstante ce in mare parte sunt folosite si in produsele pentru albirea dintilor.

Mai mult decat atat, potrivit unor recente studii, se pare ca uleiul de cocos, daca este consumat pe stomacul gol, dimineata, ar preveni chiar formarea placii si aparitia bolilor gingivale.


Citeste si:

5 lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii cand te speli pe dinti!

E simplu! Albeste-ti dintii NATURAL, cu doua ingrediente banale!


Pentru a-ti albi dintii cu ulei de cocos este de ajuns sa iei o lingurita de ulei de cocos si sa iti clatesti gura timp de 20 de minute cu el. Dupa aceea, scuipa uleiul de cocos si clateste-ti gura cu apa rece.

Clatirea gurii cu ulei de cocos trebuie facuta pana cand acesta din urma devine alb. Atunci veti sti ca intreaga gura si dintii au fost curatati. Repetati procedeul zilnic si intr-o saptamana veti avea cei mai albi dinti, scrie lyla.ro.Share this post