31.8 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăEconomieSupercom a luat locul I in Topul companiilor foarte mari din Bucuresti

Supercom a luat locul I in Topul companiilor foarte mari din Bucuresti

in:

Stiri pe acelasi subiect

Modelul de business sustenabil al Supercom, una din cele mai importante companii de utilități de interes public, a fost validat încă o dată prin acordarea locului întâi în cadrul Topului firmelor din municipiul București, ajuns la ediția a XXVIII-a. Primele locuri ale Topului au fost premiate  în cadrul unei ceremonii organizate anual de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București. Timp de cinci ani consecutivi, Supercom s-a plasat pe podium, între primii trei din acest Top care include puțin peste 49.000 de firme eligibile și care au sediul social în Capitală.

“Compania Supercom a fost premiată de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București cu Locul 1 în cadrul întreprinderilor foarte mari și cu Trofeul de Excelență pentru încadrarea timp de cinci ani consecutiv în primele trei poziții ale topului. Suntem mândri și este o onoare pentru noi faptul că ne sunt recunoscute serviciile de calitate pe de-o parte, iar pe altă parte eforturile de a menține echilibrul între dezvoltarea economică a companiei și dezvoltarea celei mai importante resurse: angajații noștri. Ultima perioadă, marcată de dificultăți economice și de criza sanitară, a fost un test din care noi toți cei de la Supercom am învățat și am ieșit mai buni. Căutăm în permanență să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, în linie cu dezvoltarea tehnologică din industrie și suntem alături de toți partenerii și cetățenii din zonele în care activăm. Supercom asigură curățenia orașelor, indispensabilă unei funcționări normale a societății în care trăim,” a declarat Ilie Ionel Ciuclea, președintele Supercom.

Tot în direcția investițiilor, dar și în contextul atingerii obiectivelor ecologice asumate de România din perspectiva Green Deal, Supercom a atras finanțări de aproximativ 100 de milioane de lei anul acesta. “Avem în plan investiții semnificative pentru dezvoltarea companiei, pentru achiziția de echipamente performante și tehnologii specifice industriei care să permită îndeplinirea obiectivelor asumate de România la nivel european”, spunea la acel moment Ionel Ciuclea.

Despre Supercom

Supercom, companie cu capital 100% românesc, este unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România și a fost fondată în 1990 de către Ionel Ciuclea. Compania oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare și valorificare a deșeurilor, deszăpezire, reciclare, etc.

În cele trei decenii de activitate, Supercom are colaborări pe termen lung cu administrațiile locale, atât cele din București, cât și din Ilfov, Dâmbovița, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Ialomița, Cluj.   

Supercom asigură un mediu curat unui număr de peste 1,5 milioane de locuitori, companii și instituții publice prin cele 31 de puncte de lucru pe care le deține în toată țara

Despre Topului firmelor din municipiul București, ediția XXVIII, 2021

Conform metodologiei de top, 49.092 firme au îndeplinit criteriile de eligibilitate din totalul de 151.495 firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanțul aferent anului 2020. Dintre companiile eligibile, au fost premiate 6.958 firme în urma unei metodologii complexe ce ține cont atât de indicatori calitativi, cât și cantitativi. Toate companiile laureate sunt incluse în Catalogul „Topul Firmelor din București”.

Ultimele stiri