24.3 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalTalibanii afgani vor sa-l ucida pe printul Harry

Talibanii afgani vor sa-l ucida pe printul Harry

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cantaret afgan executat fara mila de talibani

Un luptator taliban a ucis un cantaret de muzica...

Femeie incendiata de talibani pentru ca nu le-a placut mancarea gatita de ea

Noi informatii teribile din Afganistan arata adevarata natura a...

Talibanii afgani au afirmat ieri ca sunt hotarati sa il ucida pe printul Harry, pilot de elicopter in armata britanica, revenit in Afgansitan pentru o a doua misiune militara. „Vom face tot posibilul pentru a-l ucide pe printul Harry si pe alti membri ai fortelor britanice stationati la Helmand”, provincie din sudul Afganistanului, considerata un fief al insurectiei talibane, a declarat pentru AFP Zabihullah Mujahid, un purtator de cuvant al insurgentilor.

„Nu incercam sa il rapim, ci sa il ucidem”, a adaugat el, in cadrul unei convorbiri telefonice, precizand ca talibanii au pus la punct „un plan foarte important” pentru a-l ataca pe print, al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic.

 

Printul Harry, in varsta de 27 de ani, cunoscut sub numele de „capitanul Wales”, a ajuns saptamana trecuta la Camp Bastion, in provincia Helmand, pentru o misiune temporara de patru luni ca pilot de elicopter Apache, potrivit armatei britanice. Aceasta misiune este a doua in Afganistan pentru printul Harry, dar prima data publicitatii de autoritatile britanice.

Ultimele stiri