Acasă Lux Tendinte: Ce costume de baie se poarta vara aceasta!

Tendinte: Ce costume de baie se poarta vara aceasta!

55

Vara aceasta se poarta costumele de baine dintr-i singura bucata si daca te temi ca acest produs iti va da un aer de bunica iesita pe litoral, propunerile noastre iti vor schimba parerea, facandu-te sa te simti sexy si plina de incredere in tine.

Costume de baie intregi cu printuri

Probabil una dintre cele mai arzatoare tendinte ale verii este costumul de baie intreg cu printuri. Ai putea spune ca aceasta piesa a fost creata pentru a fi imprimata, iar modelele cu care ne imbie casele de moda sunt cea mai buna dovada in acest sens.

In ceea ce priveste tipologia imprimeului, ai de unde alege: se poarta printul etno, artistic, grafic, ludic, cel psihedelic si, bineinteles, animal printul, favoritul celor mai rebele dintre noi. Nu vei trece neobservata purtand un swimsuit decorat cu ananas, ca cel propus de H&M, cu care vei puncta si la capitolul umor si imaginatie, dar nici cu cel asemanator unei creatii de arta rafinate, creat de Mara Hoffman.

costume

Costume de baie intregi sport

Stii deja ca se poarta trendul sport si ca articolele de acest tip au impanzit toate magazinele si au imblanzit orice outfit, inclusiv pe cele glam si office. Aceasta moda se traduce in costume de baie dintr-o singura bucata, din materiale care sa iti permita o libertate absoluta de miscare, cu taieturi la baza gatului sau cu un accesoriu fermoar vertical, care aminteste de costumele de scafandru si iti da un aer de atleta.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos