Teo Trandafir despre fostul sot: „A fost un sot bun”

TEO_AGAIN_da1b0f8c0aVedeta TV a decis sa discute deschis despre despartirea de sotul ei, Constantin Iosef, la doar sase luni dupa ce s-au casatorit.

Contactata telefonic de postul Acasa TV, Teo a spus ca sotul ei nu s-a putut adapta la viata din Romania si i-a fost greu sa stea departe de copiii sai, aflati in Franta.

„Indiferent ce se intampla intre doi oameni, iubirea e altceva. Daca doi oameni se hotarasc ca ei nu mai pot fi impreuna, asta nu inseamna ca nu mai iubesc”, a spus Teo Trandafir.

Vedeta a precizat ca problema nu a survenit de la vreo discutie in contradictoriu si a spus ca il intelege: „L-a obosit lipsa mediului familiar lui, copiii. Nu poate fi condamnat pentru ca işi iubeşte copiii şi nu poate sa stea fara ei. El a avut si are o familie minunata. Parinţii lui mi-au fost parinţi şi mie… Nu stiu ce se intampla in momentul asta in sufletul sotului meu. Nu fac altceva decat sa ii respect opinia. Aşa e mai bine, aşa facem. Nu am de ce sa spun un cuvant rau despre sotul meu. Este un om care a incercat cat a putut, a dat cat a putut in aceasta relatie, nu trebuie condamnat… A fost un tata bun, un sot cat a putut el sa fie de bun pana acum. Daca ar fi sa o iau de la inceput, as face la fel…”

De asemenea, Teo Trandafir a insistat asupra faptului ca zvonuri legate de separarea de Constantin Iosef din cauza jocului de poker, in care acesta exceleaza la diferite concursuri de profil, sunt total naedevarate. „Sotul meu nu este un cartofor. Sunt mandra de performantele lui la poker”, a precizat vedeta.

Teo a mai spus ca fiica sa, Maya, o sustine: „Nu trecem printr-o perioada uşoara, dar o sa trecem peste. O sa ne scuturam si o luam de la inceput. Fiica mea mi-a spus azi ca noi doua suntem echipa, trebuie sa razbim impreuna.”