Acasă Stirea zilei Toni Braxton, acuzata ca-si evita creditorii

Toni Braxton, acuzata ca-si evita creditorii

43

Cantareata americana Toni Braxton, care a solicitat in 2010 sa fie plasata sub incidenta legii falimentului, este acuzata ca i-a transferat fraudulos sotului ei suma de 53.490, cu scopul de a evita achitarea unor datorii catre creditorii ei. Potrivit unor noi documente depuse in justitie, Keri Lewis, sotul cantaretei, de care aceasta s-a separat, a primit o suma cu cinci zerouri de la aceasta, dupa ce autoritatile au pus sechestru pe averea artistei, cu scopul de a putea sa asigure plata creditorilor, informeaza TMZ.com.

 

Persoanele care administreaza procedura de declarare a falimentului cantaretei l-au dat in judecata pe Keri Lewis pentru a recupera acea suma. Toni Braxton a solicitat, in octombrie 2010, printr-o procedura judecatoreasca, sa fie plasata sub incidenta legii falimentului, sustinand ca datoriile sale, constand in facturi neachitate si imprumuturi nerambursate, se ridica la o suma cuprinsa intre 10 milioane de dolari si 50 de milioane de dolari.

 

Agentul de presa al artistei americane a declarat pentru TMZ: „Toate platile facute lui Lewis inainte ca Toni Braxton sa solicite declararea falimentului au fost trasferuri de fonduri legale, reprezentand cheltuieli personale si de afaceri”.

 

Cantareata a mai cerut o data sa fie plasata sub protectia legii falimentului din Statele Unite, in 1998, iar in martie 2010 a fost data in judecata pentru neachitarea unor taxe federale in valoare de 400.000 de dolari.

 

Cantareata si compozitoarea americana Toni Braxton, in varsta de 45 de ani, are in palmares sase premii Grammy si a vandut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial. Cel mai recent album ai ei, „Pulse”, a fosat lansat in 2010.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos