Acasă Topurile zilei TOP Zece cele mai bune FILME in care a jucat Peter O’Toole!...

TOP Zece cele mai bune FILME in care a jucat Peter O’Toole! VIDEO

Peter O’Toole (2 august 1932 – 14 decembrie 2013) a fost un actor englez de origine irlandeza, cunoscut pentru rolurile sale memorabile de film, de scena si de voce. Inca de mic dorea sa devina jurnalist, incepandu-si cariera ca ajutor la un ziar local. Cu toate ca a reusit sa devina reporter, a descoperit teatrul si si-a facut debutul pe scena la doar 17 ani. Va prezentam mai jos cateva dintre cele mai bune filme in care a jucat Peter O’Toole.

10. Venus (2006)

Venus este povestea a doi actori in varsta, Maurice (Peter O’Toole) si Ian (Leslie Phillips), care nu au cunoscut niciodata vreun succes cu adevarat notabil. Acum aflati la anii senectutii, continua sa lucreze, desi rolurile pe care le primesc sunt departe de a fi stralucite. Dar vietile lor confortabile si discutiile voioase de la micul dejun le sunt date peste cap de venirea nepoatei lui Ian, Jessie (Jodie Whittaker). Aceasta ii pune repede rabdarea la incercare unchiului ei, dar Maurice este cu totul si cu totul vrajit de pustoaica, asa ca tine mortis sa-i arate locurile interesante din Londra.

Continuarea pe Caplimpede.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNu m-as fi putut ierta niciodata, daca as fi ales sa traiesc fara un scop umanitar in viata, fara a incerca sa-i ajut pe cei saraci si nefericiti, fara a recunoaste ca cele mai pure si mai mari bucurii in viata vin odata cu incercarea de ai ajuta pe altii – Arthur Ashe
Articolul următorO adolescenta de 18 ani din IASI s-a aruncat in fata trenului dintr-un MOTIV incredibil!