13.9 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăACTUALITATETRAGEDIE IN RUSIA! Un avion al companiei Fly Dubai S-A PRABUSIT in...

TRAGEDIE IN RUSIA! Un avion al companiei Fly Dubai S-A PRABUSIT in Rusia! Cel putin 60 de morti!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Avion in flacari la Tokyo, a reusit sa evite o tragedie

Un avion al Japan Airlines în flăcări a aterizat...

Primar din Olt mort intr-un accident rutier. Ambulanta s-a ciocnit cu un SUV!

Primarul comunei Gradinari Olt, Mihai Ioana, in varsta de...

Accident mortal seara trecuta in Suceava. Doua masini s-au ciocnit frontal!

Doua masini s-au ciocnit frontal intre localitatile Dumbraveni si...

Un avion Boeing venind din Dubai (Emiratele Arabe Unite) s-a prăbușit, sâmbătă dimineață, pe aeroportul din Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei, făcând 61 de morți, a anunțat Ministerul rus pentru Situații de Urgență, citat de agenția oficială TASS.

Un Boeing cu 55 de pasageri la bord s-a prăbușit, sâmbătă dimineață, în timp ce încerca să aterizeze la Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei, a declarat, pentru AFP, o purtătoare de cuvânt a filialei locale a Ministerului rus pentru Situații de Urgență.

„Avionul cu 55 de pasageri și patru sau cinci membri ai echipajului la bord, venind de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), s-a prăbușit când a încercat să aterizeze pe aeroportul din Rostov-pe-Don”, a declarat Marina Kostiukova, relatează AGERPRES.

Aparatul companiei aeriene FlyDubai, care efectua o legătură între Dubai și Rostov-pe-Don, Cursa FlyDubai FZ981, s-a prăbușit în jurul orei 0.50 GMT și a luat foc. Incendiul a fost stins după o oră, potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență.

Potrivit canalului popular LifeNews, avionul a căzut la o sută de metri de pista de aterizare, într-o a doua încercare de a ateriza în condiții de vizibilitate scăzută.

„Un Boeing 737 s-a prăbușit în timp ce încerca să aterizeze. 61 de persoane erau la bord. Toți au murit”, a declarat purtătorul de cuvânt al filialei locale a ministerului, precizând că la bord erau 55 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Ploua în averse, sâmbătă dimineață, la Rostov-pe-Don, și o alertă de vânturi puternice a fost emisă de filiala locală a Ministerului pentru Situații de Urgență.

Ultimele stiri