Politica

TRAIAN BASESCU a facut cel mai mare BLAT de dupa REVOLUTIE! Seful statului a batut palma cu VICTOR PONTA in TURUL II!

Fostul consilier al presedintelui Traian Basescu si membru fondator al Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Hrituca a dezvaluit cel mai mare blat din Romnia de dupa Revolutie, spunand ca Basescu a batut palma cu Victor Ponta in turul doi.

Hrituc a dezvaluit ca PMP isi indeamna electoratul sa-l voteze pe Victor Viorel Ponta, contrar tuturor aparentelor si celor declarate de presedintele PMP, Elena Udrea.

“De ieri primesc telefoane de la diversi oameni din PMP. Desi saptamana trecuta se luase decizia politica de a merge in turul 2 pe ” vot anti Ponta”, acum, s-a schimbat schimbarea. Pmp isi va indemna electoratul prin retele sa adopte o “stare de neutralitate” . Blatul Ponta – Udrea isi va produce acum efectele. Tuturor celor din pmp care va mai pasa de tara si nu de interesul meschin al doammei, aveti posibilitatea sa iesiti din acest blat. Multi ati fost (am fost) naivi, dar acum aveti posibilitatea sa vedeti cu ochii vostri care a fost obiectivul real al acestei candidaturi”, scrie Cristian Hrituc pe Facebook.

Citeste pe caplimpede.ro!

Ultimele stiri

Spre TOP