7.5 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăDivertismentDezvoltare personalaTreci printr-o perioada mai grea? Rosteste aceasta rugaciune, speciala pentru postul Adormirii...

Treci printr-o perioada mai grea? Rosteste aceasta rugaciune, speciala pentru postul Adormirii Maicii Domnului!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Postul are drept scop vindecarea sufletului, acesta trebuie să culmineze cu spovedirea și împărtășirea celor credincioși. De asemenea, pe parcursul acestuia este bine să spunem rugăciuni, al căror rost este acela de a ne da puterea să trecem mai ușor peste această perioadă de privațiuni și de a ne apropia mai mult de cele sfinte. 

Iată care este rugăciunea care se spune în post, conform site-ului www.crestinortodox.ro:


Citeste si:

O singura rugaciune am: Doamne, sa nu ma lasi niciodata sa fiu multumit cu mine insumi – Lucian Blaga

Zece AFIRMATII pozitive pentru succesul fiecaruia dintre noi!


“Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai tocmit, prin Legea Ta cea Veche și cea Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudam și Ție ne rugăm: intărește-ne cu puterea Ta, ca să ne nevoim întru ele cu sârguință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor și biruința asupra păcatului,- ca împreună cu Tine răstignindu-ne și îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bună plăcere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre. Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hristoase Dumnezeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfântului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Spune această rugăciune zilnic pe toată perioada postului și nu doar că aceasta va trece mai ușor, dar te vei simți mult mai împăcată cu tine însăți, mult mai recunoscătoare pentru tot ce ai și mult mai fericită.

Ultimele stiri