Acasă Tutorialul Zilei Truc: Poti scapa de mirosul de peste prajit din bucatarie intr-un minut!

Truc: Poti scapa de mirosul de peste prajit din bucatarie intr-un minut!

Există preparate culinare care, după gătire, lasă o amintire olfactivă neplacută – Iată cum scapi de mirosul de peşte, de curry ori de ceapă după ce găteşti!

Miroase a peşte: oţetul e soluţia

Mirosul de peşte este unul dintre cele mai persistente, dar şi neplăcute mirosuri, care se împrăştie în toată casa după ce găteşti. Pentru a scăpa de astfel de mirosuri, pune oţet într-un bol şi lasă-l pe masa din bucătărie peste noapte. În câteva ore mirosul va dispărea.

Miroase a ceapă sau usturoi călit: lămâia este salvarea ta

Puţine preparate nu necesită ceapă sau usturoi călite, aşa că trebuie să ştii acest truc pentru a scăpa de mirosurile deranjante. Taie o lămâie în două jumătăţi şi pune-o la fiert. După 10 minute, opreşte focul. Mirosul de lămâie elimină mirosurile şi împrospatează aerul.

Miroase a curry: cartoful te scapă de mirosul puternic de curry

Curăţă un cartof şi taie-l cuburi. Pune cartoful la fiert în apă cu sare. Opreşte apoi focul şi lasă vasul în care ai fiert cartoful pe aragaz. În mai puţin de două ore, mirosul de curry va dispărea.

Sursa: feminis.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAstazi este o zi SFANTA pentru toti credinciosii ortodocsi din Romania! Vezi ce e INTERZIS sa faci!
Articolul următorPremiera ISTORICA in Romania! Increderea populatiei in BISERICA s-a PARBUSIT la un nivel fara precedent!