Udrea a preluat retorica lui Basescu: Am semnale ca alegerile in PDL nu se vor organiza corect

base udrea26Elena Udrea a declarat, miercuri, la Buzau, ca are semnale potrivit carora alegerile in PDL nu se vor organiza corect, acuzand faptul ca la intalnirile la care isi prezinta motiunea sunt trimisi membri PDL care nu vor vota la alegerile din 23 martie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elena Udrea a declarat ca pana in acest moment si-a prezentat motiunea in 14 organizatii din tara, iar semnalele sale sunt ca sefii de filiale sunt pro-Blaga, in timp ce restul membrilor o sustin pe ea.

„La Constanta, desi presedintele a semnat motiunea pentru Blaga, organizatia jumatate e cu noi, la Galati oamenii au protestat in strada, la Vrancea conducerea interimara pusa de Blaga a desfiintat, a demis toata conducerea PDL Focsani pentru ca presedintele si-a permis sa-l critice pe Blaga cand si-a prezentat motiunea. La Valcea, presedintele il sustine pe Blaga, dar e singur”, a spus Udrea.

Elena Udrea a adaugat ca are semnale ca alegerile nu vor fi organizate corect in PD.

„Consider ca alegerile nu sunt organizate corect, daca vor continua asa, am cerut comisiei de organizare sa ne prezinte listele de delegati, pentru ca exista o decizie a consiliului national de comunicare ca atunci cand mergem in organizatii sa fie prezenti cei care vor veni la CNC. Daca aici vin oameni care nu voteaza e lipsit de logica, am cerut comisiei care-l sustine pe Blaga sa ne prezinte listele, dar au refuzat. E o dovada de neincredere a sustinatorilor lui Blaga ca va castiga alegerile, de asta se merge cu masuri care incalca deciziile luate de forurile statutare ale partidului”, a mai spus Elena Udrea.