Acasă ACTUALITATE Uite cine face legi in tara asta! Un fost deputat este EXECUTAT...

Uite cine face legi in tara asta! Un fost deputat este EXECUTAT SILIT dupa ce a fugit cu telefoane si computere din Parlament!

499

Un fost parlamentar, apropiat de Traian Basescu si membru PMP in prezent, este executat silit de Camera Deputatilor pentru ca nu a returnat institutiei doua telefoane mobile, patru computere si trei imprimante.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

De trei ani, Gelu Visan a fost chemat in instanta ca sa inapoieze ce nu-i apartine. Dar politicianul sustine ca ar fi lasat aparatura respectiva in birourile parlamentare din Dolj atunci cand si-a terminat mandatul.

Gelu Visan, fost deputat PD, ulterior PMP, este acuzat de Camera Deputatilor ca nu da inapoi mai multe obiecte electronice care apartin statului. Este vorba despre 4 calculatoare, 3 imprimante, 2 telefoane si un copiator, de care Visan s-a folosit in perioada 2008-2012, cand era deputat.

Cum nu a castigat un nou mandat, acesta avea obligatia sa le predea, insa nu s-a intamplat asa. Visan spune ce le-ar fi lasat prin casele inchiriate in care a functionat biroul sau de parlamentar, anunta stirileprotv.ro.

Gelu Visan, fost deputat: „E complicat doamna, inainte de a le lua, au mai spart unii prin case, s-a mai anuntat si politia. Asta e, cand esti parlamentar, iti asumi.

Dar Visan nu a achitat contravaloarea bunurilor si in urmatorii trei ani s-a judecat cu reprezentantii Camerei Deputatilor.

Toba Georgica, secretar general adjunct al Camerei Deputatilor: „Am facut demersuri pentru executarea silita a altor bunuri ale domnului Visan. Ultima adresa pe care i-am transmis-o domnului executor este la inceputul acestui an si inteleg de la domnul executor ca este in demersuri pentru recuperarea acestor sume.

Visan sustine ca a aflat de curand ca va fi executat.

Gelu Visan, fost deputat: „Nu e un gest de rea vointa. Eu am asteptat decizia. Solutia am primit-o saptamana trecuta si de o saptamana ma ganesc ca trebuie sa le achit daca nu dau inapoi.

Luna trecuta, si fostul deputat social democrat, Cristian Rizea a fost acuzat ca a uitat sa achite o nota de plata de 43.000 de lei la un hotel din Vaslui.

Acolo a fost gazduit impreuna cu un coleg, timp de o luna, in timpul campaniei electorale.

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentDragnea, dupa ce a cumparat Teleormanul si are afaceri pana-n Brazilia: Statul roman nu e pregatit sa lupte cu MAFIA!
Articolul următorAcestea sunt noile tarife RCA! Nu citi daca nu vrei sa-ti strici ziua…