8.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATECrin Antonescu TRANSEAZA jocurile murdare din PNL: E o mizerie!

Crin Antonescu TRANSEAZA jocurile murdare din PNL: E o mizerie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Ciolacu și Ciucă la cuțite! Negociază din nou calendarul alegerilor

Ciolacu și Ciucă au ajuns la aceeași masă după...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a revenit în atenția publică în momentul în care și-a asumat deschis și fără echivoc susținerea pentru Cristian Bușoi, la Congresul din iunie. Imediat după această mișcare a lui Crin Antonescu, în partid a început să circule foarte insistent zvonul că Antonescu ar fi negociat cu Bușoi locul unu la alegerile europarlamentare pentru soția sa, Adina Vălean, în schimbul susținerii de acum.

Crin Antonescu susține că nu a purtat o astfel de negociere, iar susținerea sa pentru Cristian Bușoi este una strict din convingerea că acesta este un lider mai potrivit pentru PNL.

”E o mizerie, atlfel nu am cum să-i zic. Oricine mă cunoaște în interiorul PNL, care îmi știe caracterul, știe că nu negociez astfel de lucruri și mai știe că ori de câte ori am susținut pe cineva am făcut-o din convingere, nu pentru astfel de negocieri. Nu am făcut-o înainte, nu o fac nici acum.

Nu mai pun la socoteală faptul că Adina Vălean este un europarlamentar consacrat, unul dintre europarlamentarii cu reușite din România, este singurul europarlamentar român șef al unei comisii din Parlamentul European. Adina Vălean nu are nevoie ca eu să negociez astfel de lucruri în numele ei.

Cei care răspândesc asemenea zvonuri dau o imagine foarte fidelă a ceea ce vor să continue în PNL, o politică a intrigilor, a mizeriilor, ori eu așa ceva nu mai vreau”, a declarat Crin Antonescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Întrebat dacă va merge alături de Cristian Bușoi în turneul din organizațiile PNL, Antonescu a precizat că nu se va implica într-o campanie clasică.

”Nu, eu nu am mers în campanie. De foarte multă vreme sunt departe de toate aceste lucruri. Am făcut publică susținerea mea, cu mesaje destul de clare, probabil că am să o mai fac, dar o într-o campanie la modul clasic nu voi participa”, a mai spus Crin Antonescu.

Ultimele stiri