Acasă Bucuresti Un barbat s-a aruncat in fata metroului, la statia Stefan cel Mare,...

Un barbat s-a aruncat in fata metroului, la statia Stefan cel Mare, mecanicul reusind sa franeze la timp!

Un barbat s-a aruncat in fata metroului, la statia Stefan cel Mare, mecanicul reusind sa franeze la timp, au declarat oficialii de la Metrorex, potrivit mediafax.ro.

Potrivit surselor citate, incidentul s-a produs in jurul orei 8.16, barbatul, in varsta de aproximativ 25 de ani, sarind in fata trenului de metrou in momentul in care acesta intra in statia Stefan cel Mare, pe sensul spre Eroilor.

Mecanicul trenului l-a vazut pe barbat cand s-a aruncat pe linie si a reusit sa franeze inainte ca garnitura de metrou sa ajunga la acesta.

Barbatul a fost scos de pe linie de angajatii Metrorex, fiind ulterior preluat de un echipaj medical si transportat la spital. Acesta a suferit rani usoare, provocate de caderea pe linie, au mai spus sursele citate.

In urma incidentului, circulatia la metrou a fost blocata la Stefan cel Mare, pe sensul spre Eroilor, cateva zeci de minute.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPerchezitii la Universitatea Maritima Constanta: Carnete de student false, lucrari in alb si mari sume de bani, descoperite de anchetatori!
Articolul următorPreviziunile meteorologilor europeni ne ingrijoreaza: Se anunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 100 de ani!