Acasă ACTUALITATE Un cunoscut om de stiiinta BAGA SPAIMA in europeni: Bucurati-va cat mai...

Un cunoscut om de stiiinta BAGA SPAIMA in europeni: Bucurati-va cat mai puteti!

James Lovelock, un om de ştiinţă în vârstă de 92 de ani care a prevăzut, încă din anii 1960, schimbările climatice ce vor avea loc în prezent, are o previziune sumbră privind viitorul.

Acesta spune că până în anul 2020 condiţiile meteo extreme vor fi ceva normal, iar în 2040, mare parte din Europa va fi ca Sahara, iar părţi din Londra vor ajunge sub ape.

În opinia sa, încălzirea globală a trecut de punctul critic, iar o catastrofă este acum iminentă.

„Au fost şapte dezastre în istoria omenirii pe pământ, toate foarte asemănătoare cu cel care urmează să se întâmple. Cred că aceste evenimente separă grâul de neghină. Optimismul meu îşi are sursa în faptul că eu cred că, într-un final, pe această planetă va trăi un om care să o înţeleagă şi care va putea să trăiască aşa cum trebuie”, a spus James Lovelock pentru The Guardian.

Întrebat de jurnaliştii britanici care este sfatul său pentru restul omenirii, James Lovelock a avut un răspuns surprinzător: „Bucuraţi-vă de viaţă până mai puteţi. Pentru că, dacă sunteţi norocoşi, va mai dura 20 de ani până când totul se va duce de râpă!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO SOCANT – Macel la Euro 2016! Mii de suporteri au transformat strazile si stadionul in camp de lupta!
Articolul următorCod GALBEN de ploi torentiale si furtuni puternice in toata tara!