Vicepresedintele Consiliului Judetean Neamt Dan Manoliu a accidentat mortal, luni dimineata, un biciclist, la intrarea in localitatea Baratca, pe drumul national dintre Piatra Neamt si Roman, transmite Agerpres.
DAN-MANOLIUDan Manoliu a declarat ca nu isi aduce aminte cum s-a produs tragedia si sustine ca si-a pierdut cunostinta inainte de producerea accidentului.

‘Nu stiu cum s-a intamplat, brusc mi s-a taiat filmul cum se spune. A fost fie un puseu de tensiune, fie o cadere de calciu pentru ca nu imi aduc aminte absolut nimic. M-am trezit dupa producerea accidentului’, a declarat, pentru Agerpres, Dan Manoliu.

Manoliu se afla la volanul masinii de serviciu si sustine ca venea la birou dupa ce vizitase baza unei societati comerciale din Roman.

De altfel, Dan Manoliu este din Roman si facea zilnic naveta cu masina de serviciu. Dan Manoliu este si presedintele PSD Roman.

Rezultatul cu aparatul etilotest a iesit negativ. Politistii rutieri au deschis un dosar penal pe numele vicepresedintelui CJ Neamt pentru ucidere din culpa.