Acasă Neamt Alarma cu BOMBA in Romania! O benzinarie din Neamt vizata!

Alarma cu BOMBA in Romania! O benzinarie din Neamt vizata!

O alertă cu bombă la o benzinărie din centrul municipiului Piatra Neamţ a fost semnalată joi dimineaţă la 112 de o patrulă de ordine publică, a declarat pentru Agerpres subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ. „Patrula de ordine publică a descoperit în imediata vecinătate a staţiei de carburanţi o poşetă şi o geantă abandonată suspect. Patrula a făcut sesizare, iar la faţa locului s-au deplasat specialiştii pirotehnişti şi din cadrul SRI. Zona a fost închisă traficului rutier şi pietonal”, a declarat subinspector Elena Bulgărea, pentru Agerpres.

Benzinăria se află în centrul municipiului Piatra Neamţ, iar în imediata vecinătate se află blocuri de locuit şi un centru comercial.


Citeste si:

ALARMA cu BOMBA in Germania! Un stadion intreg a fost EVACUAT, Merkel trebuia sa fie acolo!

IMPUSCATURI la granita Romaniei! Mai multi suspecti de TERORISM opriti cu FOCURI DE ARMA!


Alerta cu bombă din municipiul Piatra Neamţ a fost ridicată în jurul orei 10,22 după ce proprietarul genţii abandonate într-o benzinărie a fost identificat, a declarat, pentru Agerpres subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

‘Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamţ. A pus geanta acolo şi a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile’, a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

content-image

FOTO: stiri-neamt.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAvertismentul SRI pentru TOTI ROMANII care au telefoane cu Android!
Articolul următorFOTO – VIDEO – Au aparut primele imagini DIN TIMPUL ATACULUI TERORIST din Paris! Atentie, imagini SOCANTE!