Acasă Neamt Factura RECORD la gaz in Neamt! O femeie era sa faca INFARCT...

Factura RECORD la gaz in Neamt! O femeie era sa faca INFARCT cand a vazut cat are de plata!

20

O femeie din județul Neamț a primit o factură de regularizare în valoare de aproape 3.500 de lei, care s-a dovedit a fi eronată. Reprezentanţii E.On Energie au lămurit de unde provenea consumul exagerat înregistrat la locuinţa unei femei în vârstă din comuna Dămuc.

Compania E.ON Energie a reuşit să facă lumină în cazul femeii de 74 de ani din satul Dămuc, judeţul Neamţ, care a primit o factură de consum exagerată.
Cazul Ioanei Dandu, pe numele căreia a fost emisă o factură de regularizare pe perioada septembrie-decembrie 2015 în valoare de aproape 3.500 de lei, a fost cercetat de reprezentanţii E.ON. şi s-a concluzionat că de vină era contorul defect.
„În urma verificărilor din teren, a documentelor, precum şi a sistemului informatic a contorului s-a constat că aparatul de măsură este defect. În consecinţă, vom proceda la recalcularea energiei ţinând cont de istoricul de consum, procedură prevăzută de legislaţia în vigoare“, se arată într-un comunicat de presă emis de Departamentul Comunicare Corporatistă E.ON România.
Luni dimineaţă, 29 februarie, după verificarea făcută la locuinţa femeii din Dămuc, contorul a fost înlocuit, scrie Adevarul.ro.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos