Acasă Economie Un gigant american de pe piata IT, vrea sa-si dubleze numarul de...

Un gigant american de pe piata IT, vrea sa-si dubleze numarul de angajati in Romania!

624

Gigantul IT american Dell-EMC, format prin fuziunea celor două companii la sfârşitul anului trecut, are în plan să ajungă în următorii doi ani la o echipă de circa 1.000 de persoane în România, dublu faţă de numărul actual de angajaţi de pe plan local, anunta zf.ro.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„În prezent avem în total peste 500 de angajaţi pe plan local şi sperăm ca în următorii doi ani să ne dublăm echipa din România. În orice moment avem 100 de poziţii deschise”, a declarat Valentin Stănescu, country general manager pentru Dell-EMC în România.

El a adăugat că în prezent compania americană este interesată să crească echipele de analişti financiari şi specialişti în securitate IT pe care le are pe plan local.

Dell-EMC se află în prezent în plin proces de integrare în ceea ce priveşte organizarea companiei pe plan local din punct de vedere juridic. Momentan, Dell-EMC operează în România prin intermediul entităţilor juridice prin care activau cele două companii americane pe plan local, printre acestea numărându-se EMC Computer System, Dell Technologies şi Dell International Services. Aceasta din urmă deserveşte pieţele externe.

Articolul precedentCulmea plagiatului: Jurnalista specializata in denuntarea plagiatorilor si-a copiat lucrarea de licenta!
Articolul următorNiciun copac taiat ilegal: 33 de abateri in paduri, raportate imediat autoritatilor!