Acasă Economie Un mare lant de magazine face angajari in toata Romania! Vezi lista...

Un mare lant de magazine face angajari in toata Romania! Vezi lista posturilor disponibile si SALARIILE!

42

Locurile de munca sunt variate si se adreseaza mai multor categorii sociale. Lantul de magazine Penny Market are nevoie de oameni in mai multe orase din tara.

Întreaga listă de joburi de la Penny poate fi consultată AICI.

Locurile de muncă oferite sunt cele de: casier, operator recepție date, lucrător comercial, inspector, șef de departament, șef de secție, verificator de documente de expediție. De asemenea, lanțul de magazine desfășoară un program plătit de formare pentru ucenici, scrie greatnews.ro.

Penny face angajări în orașele București, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța, Mangalia, Luduș, Turda, Petroșani, Târnăveni, Iernut, precum și în județul Ilfov.

Toate joburile din aceste orașe pot fi consultate AICI.


Citeste si:

McDonald’s vinde TOATE MAGAZINELE din Romania!

Realitatea din spatele Lidl si Kaufland! Marile lanturi de magazine ne SUFOCA folosind BANI PUBLICI!


Ce salarii sunt la Penny Market

La Penny Market, un lucrător comercial primește în jur de 800 de lei net pe lună, rezultă din informațiile postate de angajați pe site-ul undelucram.ro.

„Din câte știam un lucrător comercial are pe la 800 RON NET + bonuri de masă. Un adj. șef de magazin cred că pe la 1500 RON + bonuri de masă. Iar un șef de magazin 2500 RON NET + bonuri de masă. De criticat nu avem ce să criticăm, e de muncă cam peste tot, depinde de numărul de clienți pe care magazinul îl are, acum cred că depinde și de fiecare ce știe să facă și ce vrea sa facă”, a scris un utilizator al site-ului în martie 2014.

Potrivit altor angajați, salariile sunt mai mici.

„Salariul era 715 ron și bonuri nu cât spun ei 800 ron este minciună și orele suplimetare nu se plătesc se stă peste program la greu și dacă vă angajează pe post de casier să știți că nu sunteți numai casier veți fi și lucrător comercial și femeie de serviciu 3 ani”, a explicat un angajat în iunie 2014.

Conform informațiilor postate de un alt angajat în iunie 2014, salariul de început pentru un program part-time de 6 ore pe zi era între 500-550 lei + bonuri de masă.

penny

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos