Acasă Dambovita Un mort si cinci raniti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu...

Un mort si cinci raniti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autobuz in Dambovita!

24

1accidentUn mort si cinci raniti, dupa ce un microbuz de marfa s-a ciocnit cu un autobuz in care se aflau 20 de muncitori navetisti, pe DN 72 Targoviste-Ploiesti, in localitatea damboviteana Ion Luca Caragiale.

Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere Dambovita, vinovat de producerea accidentului este soferul microbuzului de marfa, care s-a angajat intr-o depasire neregulamentara.

„Primele date arata ca soferul microbuzului, care era singur in masina, a depasit o coloana de tiruri si nu a mai putut sa revina pe banda sa de deplasare, masina ciocnindu-se cu autobuzul in care se aflau 20 de pasageri care se indreptau spre Parcul Industrial Ploiesti”, a declarat seful Serviciului Politiei Rutiere Dambovita, comisar-sef Ion Niculae.

In urma impactului, soferul microbuzului a murit pe loc, iar cinci persoane din autobuzul care transporta muncitori navetisti au fost ranite.

La fata locului au ajuns pompierii militari care au descarcerat victimele din autovehiculele avariate, cei cinci raniti fiind transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste.

In urma accidentului, traficul rutier pe DN 72 a fost blocat pentru aproximativ o jumatate de ora, timp in care circulatia s-a desfasurat deviat, pe langa soseaua principala, prin zona garii din localitatea damboviteana Ion Luca Caragiale.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos