ACTUALITATE

Un scafandru a reusit sa scoata fotografiile dintr-un aparat foto ruginit, gasit pe fundul apei! Acum imaginile fac inconjorul lumii!

Un aparat de fotografiat a fost recuperat la inceputul lunii august din apele frumosului oras medieval Český Krumlov, din Boemia de Sud (Cehia). Desi aparatul era destul de ruginit, cel care l-a gasit, un scafandru, a avut o mare surpriza cand l-a deschis.

Cardul de memorie inca functiona si continea peste 1.000 de fotografii, in multe dintre ele fiind imortalizata o tanara pe care a considerat-o ca fiind proprietara camerei de fotografiat.

Potrivit scafandrului, pe nume Lubomir Zajicek, in fotografii apareau animale de companie, imagini dintr-o excursie din Anglia, iar ultimele erau din orasul Český Krumlov, avand data de 12.06.2010, conform descopera.ro.


Citeste si:

Ai poze cu epava de la Costinesti? Pastreaza-le, nu ve mai putea face altele, S-A DEZINTEGRAT!

Oamenii de stiinta britanici au DESCOPERIT UN ORAS ANTIC sub Marea Neagra! Ei spun ca ar fi Atlantida!


Scafandrul ceh a luat decizia sa o gaseasca pe proprietara aparatului. Astfel, el a postat cateva dintre fotografii pe Facebook, care la inceputul acestei saptamani ajunsesera la 23.000 de distribuiri pe reteaua de socializare.

Astfel, el a aflat ca pe tanara o cheama Chloe si locuieste in Australia. Lubourmir Zajicek urmeaza sa ii trimita fotografiile pe care le-a recuperat de pe fundul apei.

aparat

Ultimele stiri

Spre TOP