Acasă Stiri locale Un sef de tren din Suceava a gasit o geanta cu 43.000...

Un sef de tren din Suceava a gasit o geanta cu 43.000 de lei. ”Mi-au tremurat picioarele”

Șeful de tren sucevean Vasilică Săvuț a găsit o borsetă pe peronul gării din Iași în timp ce aștepta garnitura pe care urma să intre în serviciu, relatează Monitorul de Suceava.

”M-am apropiat și am ridicat borseta. La mică depărtare erau un domn și o doamnă și am mers la ei. Am deschis borseta și am văzut că era plină cu bani. Ca să fiu sincer, mi-au tremurat picioarele. Am mers mai apoi la Poliția TF din Iași și am predat borseta, în care erau circa 43.000 de lei”, a mărturisit șeful de tren.

La scurt timp, a apărut și păgubitul, care i-a mulțumit ceferistului pentru gestul de a preda borseta cu bani la poliție. Bărbatul și-a dat seama că a uitat borseta pe bancă abia după vreo jumătate de oră, în timp ce încerca să-și cumpere doi covrigi.

Vasilică Săvuț, care lucrează la CFR de 32 de ani, nu este la primul gest de acest gen. În urmă cu aproximativ 6 ani a găsit o borsetă în care se aflau 40.000 de dolari. Ca și acum, a predat bunul găsit la Poliție.

”Aceste două cazuri sunt cele în care erau sume foarte mari de bani, dar portofele cu acte și bani mai puțini am găsit de foarte multe ori. Niciodată nu m-am gândit să îmi însușesc vreun bun găsit pentru că nu ar fi normal. Dacă se poate să ajut un om în necaz o fac cu mare bucurie”, a mai spus Vasilică Săvuț.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentChina ameninta cu un razboi direct, dupa vizita SUA in Taiwan: „Cei care se joacă cu focul vor pieri din cauza lui”
Articolul următorPutin si-a dat seama ca nu poate castiga razboiul si este dispus sa negocieze pacea!