Acasă Stiri locale Un sucevean a bătut doi polițiști cu bâta, apoi le-a distrus mașina...

Un sucevean a bătut doi polițiști cu bâta, apoi le-a distrus mașina pentru că treceau prin fața casei lui. Uluitor ce pedeapsă a primit

Un tânăr din localitatea suceveană Dolhasca nu va face nicio zi de închisoare după ce a bătut cu bâta doi polițiști aflați în misiune, apoi le-a distrus mașina. Agresorul a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Curtea de Apel Suceava a menținut sentința dată de Judecătoria Fălticeni, care l-au condamnat pe bărbat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj și distrugere, scrie Monitorul de Suceava.

Sentința i-a revoltat sindicaliștii din poliția suceveană, arată sursa citată, ținând cont de faptul că agresiunea a fost una foarte gravă.

Incidentul a avut loc pe 14 februarie 2021, în Dolhasca, unde tânărul i-a bătut cu bâta pe polițiștii aflați în misiunea, apoi le-a distrus și mașina. Oamenii legii au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

A sărit cu bâta la polițiștii care patrulau prin fața casei sale

”În timp ce se afla pe o stradă din mediul urban, în apropierea locuinţei sale, a exercitat acte de violenţă fizică faţă de doi agenţi de poliţie care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, lovindu-l pe unul dintre aceştia cu o bâtă de lemn la nivelul toracelui, în partea stângă, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 3-5 zile îngrijiri medicale, iar pe celălalt cu pumnul la nivelul feţei, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 4-6 zile îngrijiri medicale. În acelaşi context, folosind o bâtă din lemn, a lovit autospeciala de poliţie, folosită la intervenţie de către cei doi agenţi de poliţie, la nivelul geamului portierei stânga faţă şi peste oglinda stângă faţă, distrugându-le. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1.822,82 lei”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentO femeie din Botoșani și-a bătut soacra până a băgat-o în spital din cauza unor comentarii de pe Facebook. Ce a urmat apoi este incredibil
Articolul următorPresa tabloida anunta ca Dragnea a fost parasit de iubita de 29 de ani