Acasă Romani in strainatate Un sibian castiga 40 de milioane de dolari pe an AJUTAND romanii...

Un sibian castiga 40 de milioane de dolari pe an AJUTAND romanii din toata lumea sa vorbeasca mai ieftin acasa!

21

Florin Miron a plecat din Sibiu la 23 de ani în Statele Unite și a reușit în 20 de ani să dezvolte o afacere care acum îi aduce 40 de milioane de dolari pe an.
În 2002, în localitatea Americus din Georgia, Florin Miron lucra ca editor video pentru Habitat for Humanity. Suna des în oraşul său natal, Sibiu, şi a realizat că majoritatea străinilor procedau exact la fel. Cartelele care se puteau achiziţiona din magazine erau cea mai populară alegere, însă, pentru că în SUA internetul era mult mai accesibil decât în alte părţi ale lumii, Florin Miron a avut o idee care avea să-i schimbe viaţa.

El a început să vândă, online, codurile PIN ale cartelelor cumpărate din magazin. Ca un prim pas, cu o investiţie de doar 100 de dolari, Miron a demarat site-ul sunaromania.com şi a înregistrat oficial compania KeepCalling, scrie notează Vocea Transilvaniei și preluat de business magazin.ro.

La început, Florin Miron cumpăra cartelele din magazin, le răzuia singur, iar apoi vindea clienţilor codul PIN. Locuinţa sa a fost transformată într-un birou plin de cartele, iar Florin a început să înveţe bazele comerţului electronic şi cele ale advertising-ului.


Citeste si:

”Occidentul L-A UCIS pe Dumnezeu!” Un roman conduce doua gradinite in Norvegia si isi creste cei doi copii in Romania!

Inventia unui roman poate salva MILIOANE DE VIETI! Descopera CANCERUL in timp util si poate fi tratat!


A adus în companie trei prieteni, alături de care a extins afacerea. Cifra de afaceri a companiei a crescut de la 7 milioane de dolari în 2010 la 41 de milioane de dolari în 2013. KeepCalling s-a plasat pe locul 885 în clasamentul general şi pe locul 18 în domeniul telecomunicaţiilor, în urma rapoartelor financiare de pe ultimii trei ani.

 KeepCalling oferă abonamente de voce sau produse prepaid de telefonie, reîncărcări pentru mobile şi numere virtuale. Serviciile sunt dedicate persoanelor care locuiesc în străinătate. Activitatea KeepCalling este promovată prin peste 100 de site-uri dedicate comunităţilor etnice din întreaga lume.

Compania are birouri în Statele Unite, România şi Bolivia, acolo unde funcţionează şi un call center pentru vorbitorii de limba spaniolă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos