Acasă ACTUALITATE Unul dintre cei mai bogati romani din Transilvania CONDAMNAT la 6 ani...

Unul dintre cei mai bogati romani din Transilvania CONDAMNAT la 6 ani de inchisoare CU EXECUTARE!

Aflat în arestul poliției sibiene într-un nou dosar referitor la Carpatica Asig, omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a aflat astăzi sentința dată pe fond în Dosarul Carpatica – ASF, în care a fost trimis în judecată de DNA.

Curtea de Apel București, unde s-a judecat dosarul pe fond, l-a condamnat pe Ilie Carabulea la șase ani și jumătate de închisoare cu executare. Sentința poate fi contestată la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

Aceasta este cea de-a doua condamnare la închisoare cu executare primită de Ilie Carabulea, după cea din Dosarul Apostu. Atunci, Înalta Curte l-a condamnat pe Carabulea la 18 luni de închisoare cu executare, pedeapsă din care a efectuat aproximativ cinci luni, după care a fost liberat condiționat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMai multe materii importante DISPAR din programa scolara! Elevii vor invata, in schimb, ”Om si societate” sau ”Tehnologii”
Articolul următorVIDEO – Amenda de peste 10.000 de lei pentru un sofer care A LOVIT CU PUMNII doi politisti de la rutiera!