11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiSibiuUnul dintre CEI MAI IUBITI profesori din Sibiu ARE NEVOIE DE AJUTOR!

Unul dintre CEI MAI IUBITI profesori din Sibiu ARE NEVOIE DE AJUTOR!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Conf. univ. dr. Adrian Moroșan de la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu trece prin clipe foarte dificile.

Grav rănit în urma unui accident de mașină, Adrian Moroșan are nevoie de sprijinul oamenilor. Conducerea și angajații Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au lansat o campanie umanitară pentru sprijinul lui.

Conf. univ. dr. Adrian Moroșan, Director al Departamenului de Finanțe-Contabilitate al Facultății de Științe Economice care, în luna decembrie a suferit un accident de mașină.

”Din fericire starea lui s-a îmbunătățit, a ieșit din comă, însă pentru Adrian Moroșan urmează o lungă și costisitoare perioadă de recuperare. Din acest motiv am decis ca la nivelul universității, dar nu numai, să demarăm o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Adrian să se recupereze cât mai repede”, a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Cei care doresc să contribuie cu donații o pot face în contul RO53CECESB0131RON0297762 – Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu.

Prin formularul 230 se pot direcţiona 2% din impozitul anual către Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu, pentru Adrian Moroșan.

Adrian Moroșan are 39 de ani, este căsătorit și are o fetiță de 2 ani.

 

Ultimele stiri