Acasă Monden Va mai fi Gabriel Cotabita VREODATA acelasi? Vezi ce spun medicii!

Va mai fi Gabriel Cotabita VREODATA acelasi? Vezi ce spun medicii!

34

Doctorii care au grija de Gabriel Cotabita spun ca desi acesta a facut progrese remarcabile in ultima vreme si se simte bine, greu abia acum incepe.

„Acum este foarte bine. În curând va începe procedurile de recuperare fizică, iar atunci va fi o perioadă dificilă. Şi asta pentru că din omul puternic care făcea sport de cel puţin două-trei ori pe săptămână s-a transformat într-o persoană slabă, care nu poate face mai nimic fără ajutorul cuiva”, susţin surse medicale din spital, pentru libertatea.ro.

Mai mult decât atât, acestea ne-au explicat că artistul va avea episoade depresive din cauza slăbiciunii şi a neputinţei: „Vin momente grele pentru Gabi Cotabiţă. O să treacă prin tot felul de stări emoţionale în perioada următoare. Dar cu sprijinul celor dragi, va trece probabil cu bine şi peste această încercare”.

După trei săptămâni de comă, Gabriel Cotabiţă a reuşit, pentru câteva momente, să respire singur, a deschis ochii şi interacţionează cu cei din jur. Iniţial, şansele de recuperare ale artistului păreau mici, dar minunea s-a produs.

Apropiaţii susţin că evoluţia artistului a fost amplificată şi de tehnici Reiki, Cotabiţă însuşi fiind maestru al acestei terapii energetice care se bazează pe atingere şi autovindecare naturală a corpului, stimulată şi ajutată prin metode specifice.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIa 10.000 de euro pe un concert dar nu-si plateste IMPOZTELE! Smiley EXECUTAT SILIT!
Articolul următorS-a facut de RUSINE! O vedeta de la noi a luat 3,60 la BAC!