13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăACTUALITATETurismVacante mai ieftine cu 30% la Targul de Turism 2013

Vacante mai ieftine cu 30% la Targul de Turism 2013

in:

Stiri pe acelasi subiect

luggage full and ready to travelCei care isi vor achizitiona bilete de vacanta din cadrul Targul de Turism al Romaniei vor plati cu pana la 30% mai putin pentru destinatii turistice interne si internationale pentru sezonul estival si de iarna 2013.

Editia de primavara a Targului de Turism se va desfasura timp de patru zile, in perioada 14 – 17 martie, la Romexpo, unde vor fi prezentate cele mai noi destinatii de travel si servicii.

Printre expozanti, se vor numara agentii si hotelieri din Turcia, Bulgaria sau Serbia care au confirmat deja participarea, venind cu oferte speciale si programe de activitati artistice.

Targul din acest an va fi organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT, FPTR, OPTBR si ANTREC.

Targul de Turism din primavara anului trecut a adunat 230 de companii, din 28 de tari si peste 50 orase si zone turistice din Romania. Editia din 2012 a inregistrat un numar record de vizitatori, respectiv peste 25.000 de persoane interesate de vacante si calatorii.

De asemenea, in perioada 8 – 10 martie, va avea loc Targul de Vacante Cluj Napoca. Si de aici, cei aflati in cautarea unei vacante isi vor putea achizitiona una, in regim early booking.

Printre participantii de la Cluj se vor numara agentii precum Eximtur, Christian Tour, Paralela45 sau Kartago Tours.

Ultimele stiri