Acasă ACTUALITATE VIDEO – ADEVARUL despre relatiile dintre Rusia si SUA! Oficial sunt dusmani...

VIDEO – ADEVARUL despre relatiile dintre Rusia si SUA! Oficial sunt dusmani de moarte, in realitate…

Oficial SUA şi Rusia sunt cei mai mari duşmani. Realitatea e însă cu totul alta. Asta reiese de la ultima întâlnire dintre cele două mari puteri.
Glume la nivel înalt între preşedintele rus şi secretarul american de Stat. În timpul unei întâlniri avute la Moscova, Vladimir Putin l-a întrebat ironic pe John Kerry de ce preferă să-şi care singur servieta. Răspunsul lui John Kerry a fost pe măsură.

„Atunci când v-am văzut coborând din avion cu bagajul în mână, am fost puţin frustrat. Pe de-o parte, este vorba de un comportament cu adevărat democratic, dar pe de altă parte, am crezut că administraţia Statelor Unite nu e atât de bună: nu e nimeni care să-l ajute pe Secretarul de Stat să-şi care bagajul? Înţeleg că economia voastră e în regulă, că nu există încetiniri, aşa că m-am gândit că e ceva în acea servietă, de aceea nu aţi încredinţat-o altcuiva. Aţi adus, poate, nişte bani cu dumneavoastră? Dar, să vorbim serios acum, chiar suntem bucuroşi să vă vedem,” a spus Vladimir Putin, preşedintele Rusiei.

La întrebarea lui Putin, John Kerry, secretarul american de Stat, a răspuns: „Domnule preşedinte, vă mulţumesc, iar când o să fim doar noi doi, o să vă arăt ce e în acea servietă. Şi cred că veţi fi plăcut surprins.”, a spus americanul conform Digi 24.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPrognoza METEO pentru saptamana viitoare, in toata tara!
Articolul următorInterviu cu Dr. Adriana Tatomirescu despre importanta Vitaminei D: Ajuta la prevenirea si tratarea cancerului de san si colon!