25 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăACTUALITATEVIDEO - ADEVARUL despre relatiile dintre Rusia si SUA! Oficial sunt dusmani...

VIDEO – ADEVARUL despre relatiile dintre Rusia si SUA! Oficial sunt dusmani de moarte, in realitate…

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Razboiul lui Putin si cu Putin a distrus ”Google-ul rusesc”

Razboiul lui Putin din Ucraina si opiniile neadecvate liniei...

Franta a emis mandat de arestare pentru Bashar al-Assad, protejatul Rusiei

Lucrurile se complica in Orientul Mijlociu dupa ce Franta...
Oficial SUA şi Rusia sunt cei mai mari duşmani. Realitatea e însă cu totul alta. Asta reiese de la ultima întâlnire dintre cele două mari puteri.
Glume la nivel înalt între preşedintele rus şi secretarul american de Stat. În timpul unei întâlniri avute la Moscova, Vladimir Putin l-a întrebat ironic pe John Kerry de ce preferă să-şi care singur servieta. Răspunsul lui John Kerry a fost pe măsură.

„Atunci când v-am văzut coborând din avion cu bagajul în mână, am fost puţin frustrat. Pe de-o parte, este vorba de un comportament cu adevărat democratic, dar pe de altă parte, am crezut că administraţia Statelor Unite nu e atât de bună: nu e nimeni care să-l ajute pe Secretarul de Stat să-şi care bagajul? Înţeleg că economia voastră e în regulă, că nu există încetiniri, aşa că m-am gândit că e ceva în acea servietă, de aceea nu aţi încredinţat-o altcuiva. Aţi adus, poate, nişte bani cu dumneavoastră? Dar, să vorbim serios acum, chiar suntem bucuroşi să vă vedem,” a spus Vladimir Putin, preşedintele Rusiei.

La întrebarea lui Putin, John Kerry, secretarul american de Stat, a răspuns: „Domnule preşedinte, vă mulţumesc, iar când o să fim doar noi doi, o să vă arăt ce e în acea servietă. Şi cred că veţi fi plăcut surprins.”, a spus americanul conform Digi 24.

Ultimele stiri