Acasă Videoclipul zilei VIDEO – Aici poti vedea DOCUMENTARUL realizat de Discovery Channel despre TRAGEDIA...

VIDEO – Aici poti vedea DOCUMENTARUL realizat de Discovery Channel despre TRAGEDIA din Colectiv!

Discovery a difuzat duminica, 13 martie, documentarul „Dezastrul din Colectiv”, despre tragedia din acest club din Bucuresti, care a provocat moartea a 63 de persoane si ranirea grava a altor cateva zeci, transmite Mediafax.

Documentarul „Dezastrul din Colectiv” are o durata de 44 de minute.Acesta prezinta in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in acea noapte in Bucuresti, asa cum au fost relatate de cei direct implicati – supravietuitori, familiale acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare.

Documentarul este comisionat de catre Discovery Networks, prin producatorul executiv Charlotte Reid, unei echipe romanesti conduse de Mihai Predescu, un producator cu peste 20 de ani de experienta in domeniul productiei TV internationale.


Citeste si:
AUDIO TERIFIANT! Inregistrarea PRIMULUI APEL la 112 din timpul incendiului in Colectiv!


„Suntem extrem de recunoscatori fata de martorii implicati in aceasta productie, pentru curajul si deschiderea lor de a-si face cunoscute povestile, astfel incat publicul sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat pe 30 octombrie 2015. Multumita lor, am reusit sa aprofundam intr-o maniera echilibrata evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectiva ampla asupra acestei tragedii”, a declarat Charlotte Reid, producator executiv pentru Discovery Networks International.

„Dezastrul din Colectiv”, integral in video-ul de mai jos:

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCampania ”Adopta un TARAN” a ajuns la premierul Ciolos! Toti romanii de la orase SUNT RUGATI sa se implice!
Articolul următorMugur Isarescu si Crin Antonescu DENUNTATI OFICIAL la DNA intr-un dosar de TRAFIC DE INFLUENTA!